26 sep 2019

Vastgoed Binnenstad Leiden is de nieuwe naam van Vecovab

0 Reacties

In 2005 werd door de toenmalige Centrummanager Robert Strijk in samenwerking met de gemeente Leiden de Vereniging eigenaren Commercieel Vastgoed Binnenstad Leiden (“Vecovab”) opgericht.

Leden van de Vecovab vertegenwoordigen een zeer groot aandeel van het vastgoedeigendom in de Leidse binnenstad en de Vereniging is een belangrijk gesprekspartner van o.a. de gemeente Leiden. Het bestuur participeert o.a. in het programma Binnenstad van de gemeente en het bestuur vertegenwoordigt de vereniging bij de diverse planvormingsprocessen in het centrum van Leiden.

In de loop der tijd is gebleken dat de huidige naam onvoldoende weergeeft waar de vereniging voor staat.  Om nog duidelijker op het netvlies te komen te staan is er gekozen voor een nieuwe naam voor de vereniging:  Vastgoed Binnenstad Leiden.

Natuurlijk is de website aangepast  naar www.vastgoedbinnenstadleiden.nl. Ook heeft de vereniging een nieuw logo gekregen. Vastgoed Binnenstad Leiden is bereikbaar via mail info@vastgoedbinnenstadleiden.nl.

De naam van de vereniging is weliswaar gewijzigd maar de inzet en betrokkenheid vanuit Vastgoed Binnenstad Leiden blijft ongewijzigd. Bij alles wat in de binnenstad van Leiden gebeurd en op enigerlei wijze aan vastgoed kan worden gekoppeld, zal Vastgoed Binnenstad Leiden de strategische belangen van de vastgoedeigenaren blijven bewaken. Centraal daarin staat een verdere versterking van de attractiviteit en dynamiek  van de binnenstad met een goede balans tussen functies als  winkelen, werken, wonen en recreëren.

Vastgoed Binnenstad Leiden
Vastgoed Binnenstad Leiden behartigt de belangen van vastgoedeigenaren om zo bij te dragen aan een positieve waardeontwikkeling van het commercieel vastgoed in de binnenstad van Leiden

[begin]